Hotel Restaurant Davos***

Hotel Restaurant Davos a fost construit in anul 2010 si conceput in scopul de a aduce in inima orasului Deva un plus de eleganta.
Datorita pozitiei, cat si a serviciilor oferite, Hotel Restaurant Davos*** este alegerea perfecta atat pentru cei aflati in delegatii de serviciu, a celor dornici de a vizita obiectivele turistice ale judetului Hunedoara, cat si a celor care se afla in tranzit si cauta o locatie selecta pentru a se caza si servi masa.
Situat aproape de centrul orasului Deva, oaspetii au acces rapid la obiectivele turistice ale orasului (Centrul Vechi, Muzeul Civilizatiei, Cetatea Devei, Statuia lui Decebal, Fantana Muzicala, Aleea Campioanelor de Gimnastica).
In prezent, hotelul ofera servicii de cazare si restaurant la standard inalte, adasar daca sunteti in cautarea unui loc de cazare sau a unui restaurant select, ati ajuns intr-un loc deosebit.

Hotelul dispune de :

16 camere ( twin, matrimoniale si 2 apartamente)
Restaurant cu 55 de locuri
Terasa
Sala de conferinte dotata cu videoproiector, ecran , sistem audio tv si flipchart

Camera twin

Apartament

Sala de conferinte

Oferte Restaurant

Meniul zilei la alegere – 16 lei

De luni – vineri , intre orele 11 -17

Terasa Hotelului Davos este alegerea perfecta intr-o zi calduroasa de vara, fiind ampla, racoroasa, eleganta si are o capacitate de aprox 40 de locuri.

 

Sala de conferinta a Hotelului Davos este spatioasa, avand o capacitate de aprox 40 de persoane, unde se pot organiza seminarii, conferinte, intalniri de afaceri. Sala este dotata cu videoproiector, sistem audio, flipchart, mese si scaune (la cerere, in functie de eveniment).

Punem la dispozitie in timpul inchirierii salii de conferinta si serviciul de coffe break si posibilitatea de a servi masa in incinta restaurantului in timpul pauzelor.

Parcarea private a Hotelului Davos se afla la cca 50 m de hotel si este supravegheata video.

Hotel Davos | Site built by Maxim Media Advertising & Events Group 2019